فهرست مطالب
دانشجویانی که در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه آزاد در حال تحصیل هستند، باید برای انجام پایان نامه، حتما اقدام به انتخاب استاد راهنما نمایند. به طوری که تمامی دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد، باید به سامانه پژوهشیار مراجعه کرده و نسبت به انتخاب استاد راهنما اقدام نمایند. در صورتی که مایل هستید با جزئیات تکمیلی پیرامون نحوه انتخاب استاد راهنما در دانشگاه آزاد و از طریق سامانه پژوهشیار آشنا شوید، در ادامه این مقاله از وبسایت علم پژوه، ما را همراهی کنید.
نحوه انتخاب استاد راهنما در دانشگاه آزاد در سامانه پژوهشیار
دانشجویان برای انتخاب استاد راهنما در دانشگاه آزاد، باید از طریق سامانه پژوهشیار اقدام کنند. در ادامه به منظور راهنمایی شما عزیزان به مراحل و نحوه انتخاب استاد راهنما از طریق سامانه پژوهشیار پرداخته ایم. برای این که مطالعه کنید که استاد راهنما کیست و چه وظایفی دارد، مطلب لینک شده را مطالعه کنید.
مراحل ثبت درخواست موضوع و استاد راهنما در سامانه پژوهشیار
مراحل ثبت درخواست موضوع و استاد راهنما در سامانه پژوهشیار را در ۱۵ مرحله ارائه کرده ایم. این مراحل را به ترتیب پیش ببرید تا در نهایت انتخاب استاد راهنما در سامانه پژوهشیار با موفقیت ثبت شود.
- ابتدا مراحل ثبت نام خود را در سامانه پژوهشیار تکمیل کنید تا مجاز به انتخاب استاد راهنما و همینطور ثبت موضوع شوید.
- پس از تکمیل روند ثبت نام در سایت پژوهشیار، حال باید از منوی سمت راست سایت، ابتدا بر روی گزینه “صفحه اصلی” و بعد گزینه “فعالیتهای شما” و سپس بر روی گزینه “ارسال فعالیت جدید” کلیک کنید.
- برای انتخاب استاد راهنما در دانشگاه آزاد، حال باید در وسط صفحه بر روی گزینه “ثبت درخواست اساتید مقطع غیرپزشکی ارشد” کلیک نمایید.
- در این مرحله از ثبت درخواست اساتید مقطع غیرپزشکی ارشد، باید تمامی موارد خواسته شده به خصوص مواردی که دارای ستاره قرمز هستند را تکمیل نمایید و در پایان بر روی گزینه “خاتمه و ارسال” کلیک کنید. در صورتی که مایل به بررسی مراحل باشید، کافی است بر روی علامت + که در کنار کد رهگیری وجود دارد، کلیک نمایید تا مراحل کار نمایش داده شود.
- در قسمت مرکز دریافت کننده، نام واحد دانشگاهی خود را وارد نمایید. در وارد کردن نام مرکز دریافت کننده، ترتیب واحد، دانشکده و گروه را رعایت کنید. توجه: حتما در وارد کردن نام مرکز دریافت کننده دقت داشته باشید، در صورتی که در این رویه اشتباهی رخ دهد و نام مرکز را به درستی وارد نکنید، استاد راهنما و یا استاد مشاور در پایان نامه که انتخاب کردهاید، درخواست شما را مشاهده نخواهد کرد.
- پس از انتخاب واحد دانشگاهی خود، بر روی علامت “+” کلیک کنید و مطابق با گروه آموزشی، رشته موردنظرتان را انتخاب و بر روی آن کلیک نمایید.
- حال باید “شماره دانشجویی” و “عنوان پروپوزال” خود را وارد کنید و در نهایت بر روی گزینه “ثبت” کلیک کنید.
- در پنجرهای که باز میشود، بر روی گزینه “تائید” کلیک کنید.
- پس از اینکه پنجره بسته شد، باید گزینه مشخصات پیشنهادی به صورت تیک خورده باشد. دانشجویان باید در قسمت انتخاب زمینه پژوهشی، موضوع آزاد و یا زمینه پژوهشی خود را وارد کنند.
- در ادامه انتخاب استاد راهنما در دانشگاه آزاد پس از اینکه زمینه پژوهشی وارد شد، حال دانشجویان باید بر روی انتخاب استاد راهنما و مشاور کلیک نمایند و در پنجرهای که باز میشود، بر روی گزینه “تائید” کلیک کنند.
- پس از بسته شدن پنجره، باید گزینه انتخاب زمینه پژوهشی نیز تیک خورده باشد. حال در قسمت انتخاب استاد راهنما و مشاور، در فیلد مرتبط با نام خانوادگی، نام استاد راهنمایی که مد نظر دارید را وارد کنید و در نهایت Enter بزنید. پس از جستجو، نام استاد مشاهده میشود. حال بر روی علامت قلم کلیک کنید.
- در ادامه انتخاب استاد راهنما در دانشگاه آزاد حال از میان گزینههای نمایش داده شده “نوع استاد” شامل استاد راهنما و یا استاد مشاور را انتخاب کنید و سپس بر روی گزینه “ذخیره” کلیک نمایید.
- در صورتی که استاد راهنما انتخابی شما از نظر ظرفیت مشکل نداشته باشد، پیغامی دریافت خواهید کرد که “کاربر انتخاب شده با موفقیت در لیست اساتید شما در پایین صفحه اضافه شد” لازم است در پنجرهای که برای شما نمایش داده میشود، بر روی “تائید” کلیک کنید. توجه : در صورتی که استاد راهنما انتخابی شما ظرفیت نداشته باشد، پیغام ” استاد راهنما این موضوع را انتخاب نکرده یا ظرفیت ندارد” برای شما نمایش داده میشود. در اینصورت میتوانید با استاد راهنمای خود تماس بگیرید و هماهنگیهای لازم را انجام دهید و یا استاد راهنمای خود را تغییر دهید. البته در نظر داشته باشید که شما بهتر است پیش از تکمیل این رویه در سامانه پژوهشیار ابتدا با استاد راهنما صحبت کنید تا در زمینه پژوهشی موضوع مورد نظر شما، ظرفیتی را اختصاص دهد.
- در نهایت پس از انتخاب استاد راهنما در دانشگاه آزاد، میتوانید بر روی گزینه “خاتمه و ارسال” کلیک نمایید. همینطور باید تیک گزینه “موارد فوق را میدانم” را نیز فعال نمایید و بر روی “ارسال و خروج” کلیک کنید.
- در پنجره جدیدی که بر روی صفحه باز میشود، لازم است بر روی گزینه “تائید” کلیک کنید.
پیگیری انتخاب استاد راهنما در دانشگاه آزاد
پس از طی این مراحل، کارتابل مرتبط با درخواست استاد و موضوع بسته میشود و به شکل قفل درمیآید. دانشجویان برای اینکه بتوانند درخواست خود را پیگیری کنند، باید بر روی علامت + کلیک کنند و مراحل را مشاهده نمایند.
پس از ثبت درخواست دانشجویان، درخواست برای استاد راهنما و استاد مشاور ارسال میگردد. در صورتی که استاد راهنما، درخواست دانشجو را تائید کند، مدیر گروه نیز باید این درخواست را تائید نماید.
توجه: درصورتی که به هر دلیل در هنگام طی مراحل بالا، از پروفایل خود خارج شدید، کافی است برای ادامه انجام کار مجدد به قسمت “فعالیت های شما” بازگردید و پس از ورود به قسمت ” درخواست اساتید مقطع غیرپزشکی ارشد ” و انتخاب گزینه قلم، مابقی کار را تکمیل کنید.
سخن آخر
در این مقاله به نحوه انتخاب استاد راهنما در دانشگاه آزاد پرداختیم. در نظر داشته باشید که شما باید استاد راهنما را از میان اعضای هیات علمی واحد دانشگاهی خود انتخاب کنید.
در صورتی که مراحل فوق را طی کنید و استاد راهنما درخواست شما را تائید کند، مجدد مجاز به ارسال درخواست نیستید. بنابراین پیش از اقدام برای انتخاب استاد راهنما در سامانه پژوهشیار تحقیقات کافی را پیرامون استاد انتخابی خود انجام دهید تا مشکلی در این زمینه ایجاد نشود.
پس از تائید استاد راهنما، شما میتوانید فرآیند تکمیل پایان نامه با استاد راهنمای خود را آغاز کنید. در صورتی که در این زمینه نیاز به دریافت راهنمایی داشتید، میتوانید از کارشناسان مجموعه علم پژوه نیز مشاوره تخصصی دریافت کنید تا پایان نامه خود را با بالاترین سطح کیفیت انجام دهید.